Opcija ieslēgta


opcija ieslēgta kā jūs varat nopelnīt pasīvo naudu

Kad ir ieslēgta ātro pirkumu opcija, jebkurā ierīcē, kurā esat pierakstījies, varēsiet veikt YouTube pirkumus bez papildu verifikācijas. Pēc noklusējuma pirkumu verifikācija ir ieslēgta un attiecas uz katru ierīci, kas ir saistīta ar jūsu Google kontu.

opcija ieslēgta bināro opciju pārskati bnomo

Kad pirkumu verifikācija ir ieslēgta, lai veiktu pirkumu pakalpojumā YouTube, ir nepieciešama noteikta informācija, piemēram, jūsu Google konta parole. Ja pirkumu verifikācija ir ieslēgta, tas var palīdzēt novērst nejaušas vai nesankcionētas maksas.

Pirkumu verifikācijas iestatījumu maiņa pirkumiem pakalpojumā YouTube

Ja nevēlaties pieprasīt verifikāciju, skatiet tālāk sniegto informāciju par to, kā ieslēgt ātros pirkumus. Svarīga informācija.

  1. Zvani un sapulces Tālruņa numurs Ievadiet sava mobilā tālruņa numuru kopā ar valsts un reģiona kodu.
  2. Bināro iespēju tirdzniecības metodika
  3. Vai vajadzīga palīdzība?
  4. UGW Drukāšana nesākas 1.

Jūsu izvēlētā verifikācijas metode var nebūt piemērojama opcija ieslēgta pirkumu gadījumos. Dažos gadījumos jums joprojām var opcija ieslēgta jāveic verifikācija, izmantojot citu metodi, kas nav jūsu izvēlētā metode. Dažiem filmu un TV pārraižu pirkumiem pakalpojumā YouTube, iespējams, būs jāveic pirkumu verifikācija, pat ja jums ir ieslēgti ātrie pirkumi.

opcija ieslēgta bezmaksas veids kā nopelnīt naudu

Ja nepieciešams, vienmēr varat mainīt vai atiestatīt Google konta paroli. Pirkumu verifikācijas ieslēgšana Pirkumu verifikācija nav jāieslēdz manuāli — tā ir opcija ieslēgta pēc noklusējuma konta līmenī.

Vispārīgo opciju iestatīšana

Ieslēdzot vai izslēdzot verifikācijas iestatījumus, tiks ietekmēta jebkura ierīce, kas ir saistīta ar jūsu Google kontu. Ātro pirkumu ieslēgšana Ieslēdzot ātros pirkumus, tiks atspējota pirkumu verifikācija visās ierīcēs, kuras ir saistītas ar jūsu Google kontu.

Lai ieslēgtu ātros pirkumus, veiciet tālāk norādītās darbības.

opcija ieslēgta kā attīstīt savu bināro opciju stratēģiju

Mobilajā lietotnē YouTube pieskarieties sava profila attēlam. Atlasiet vienumu Norēķini un maksājumi.

Kā ieslēgt un izslēgt ierobežoto režīmu

Atlasiet vēlamo verifikācijas metodi, lai veiktu izmaiņas, un verificējiet savu kontu, izmantojot izvēlēto metodi. Ja atspējosiet pirkumu verifikāciju, ieslēdzot ātros pirkumus, var tikt veikti neautorizēti pirkumi.

opcija ieslēgta opcijas līgums, kas tas ir

Atspējojot pirkumu verifikāciju, jūs uzņematies atbildību par visām maksām. Pirkumu verifikācijas atkārtota iespējošana Jebkurā laikā varat atkārtoti ieslēgt pirkumu verifikāciju, lai pastiprinātu aizsardzību pret nesankcionētiem vai nejaušiem pirkumiem.

opcija ieslēgta bināro opciju darījumu kopētājs

Lai atkārtoti iespējotu pirkumu verifikāciju, veiciet tālāk norādītās darbības. Atlasiet vienumu Iestatījumi.

  • Canon : PIXMA rokasgrāmatas : E series : Drukāšana nesākas
  • Palikuši bitkoini
  • Vaniļas iespēju apmācība
  • Bināro opciju apstiprinājuma rādītājs
  • Vispārīgo opciju iestatīšana - Office atbalsts
  • Zvana atkārtošanas opciju iestatīšana | HP Officejet Pro
  • Opcija binārija atsauksmes

Jūsu kontam tagad ir atkārtoti iespējota pirkumu verifikācija. Ja ātrie pirkumi tiek izslēgti, jums tiks prasīts verificēt katru pirkumu visās ierīcēs, kuras ir saistītas ar jūsu Google kontu.